Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przedstawiam podstawowy przepis na leczo. Możemy dowolnie je urozmaicać, np. dodając cukinię lub pieczarki. Lubię duże kawałki papryki, lubię kiedy jest kolorowo, dlatego zawsze kupuję paprykę w trzech kolorach:).
Prosty przepis na smażonego dorsza. Jest to sposób na pyszne danie obiadowe,...
Odsłon: 92
Przepis dnia
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 373
Moja wigilijna kapusta z grochem i grzybami. Prosta w przygotowaniu i smaczna...
Odsłon: 734
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 4059
Prosty przepis na smażonego dorsza. Jest to sposób na pyszne danie obiadowe,...
Odsłon: 92
Przepis dnia
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 373
Moja wigilijna kapusta z grochem i grzybami. Prosta w przygotowaniu i smaczna...
Odsłon: 734
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 4059
Składniki
Kiełbasę kroimy w plastry. Papryki pozbawiamy gniazd nasiennych, kroimy na duże kawałki. Cebulę kroimy w kostkę.
Na rozgrzanym oleju podsmażamy kiełbasę. Kiedy się zarumieni dodajemy warzywa. Solimy, dusimy przez około 30 minut, do momentu aż większość wody wyparuje a papryka będzie miękka.
Pod koniec dodajemy pozostałe przyprawy, koncentrat i przecier. Dusimy jeszcze chwilę.