Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są to najprostsze lody na świecie, a ich przygotowanie zajmuje zaledwie kilka minut, nie licząc oczekiwania na zamrożenie bananów.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 541
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4000
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 541
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4000
Składniki
Banany obrać, pokroić w 3cm kawałki, umieścić w woreczku, zawiązać i włożyć do zamrażarki na ok 4 godziny (można dłużej). Zamrożone banany wyjąć z woreczka, przełożyć do blendera, zmiksować na jednolitą masę. Dodać masło orzechowe, znów krótko zmiksować. Po nałożeniu do pucharków lub rożków lody można posypać orzechami. Lody podawać od razu. Smacznego!