Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na upały są wręcz wskazane. Pyszne słodkie i kremowe.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8703
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1279
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10323
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4685
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 761
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8703
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1279
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10323
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4685
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 761
Składniki
Czereśnie myjemy i drylujemy. Do malaksera wylewamy śmietanę, wsypujemy cukier i ubijamy aż zgęstnieje. Następnie wrzucamy czereśnie, wlewamy mleko i ponownie miksujemy do pożądanej konsystencji. Przelewamy do foremek i wstawiamy do zamrażarki min na 3 - 4 godziny.