Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała rybka którą bardzo szybko smacznie przyrządzimy w piekarniku :)
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Fileta z łososia dzielimy na mniejsze kawałki i odcinamy skórę. Następnie skrapiamy solidnie sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 180 stopni na 20 min, w naczyniu żaroodpornym bez przykrycia.
W czasie kiedy łosoś nam się piecze przyrządzamy sos śmietanowo-koperkowy. Do jogurtu naturalnego albo małej śmietany dodajemy ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę a następnie posiekany koperek. Wszystko razem mieszamy i odstawiamy.
Łososia wyjmujemy polewamy sosem i podajemy z ziemniaczkami, fasolką, z czym kto lubi :) SMACZNEGO :)