Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miało być bolognese, a wyszło jak zawsze :) Czyli z dodatkiem cukinii i indykiem mielonym zamiast łopatki wieprzowej :) Za to jest równie pysznie, zdrowo i dietetycznie.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 30
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 94
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10310
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 105
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 936
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 30
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 94
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10310
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 105
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 936
Składniki
Wykonanie: Cebulę i czosnek drobno posiekać, podsmażyć na odrobinie oliwy. Dodać pokrojoną cukinię. W międzyczasie mięso doprawić przyprawami i dodać do warzyw. Całość delikatnie podsmażać ok 10 minut (ciągle odwracając), następnie dodać pomidory i sos sojowy. Dusić pod przykryciem około 20 minut.