Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwo, tanio, szybko i pysznie:)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 63
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 129
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 53
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 63
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 129
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 53
Składniki
Umyte ogórki kroimy w ósemki, ćwiartki w zależności od wielkości ogórka i wrzucamy do grubego worka spożywczego. Dodajemy pozostałe składniki: czosnek i korzeń chrzanu kroimy w grubsza kostkę, natomiast kwiat kopru i liść chrzanu pociac w mniejsze kawałki.
Następnie wszystko solimy,zakręcamy worek i dokładnie ugniatamy (nie za mocno) i gotowe:) I tak zakręcony woreczek zostawiamy na noc, na drugi dzień są gotowe do jedzenia:)
Dla bezpieczeństwa worek wsadzamy w jakieś naczynie np miskę.