Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Powstał z tego co było w domu, w niespełna dwie godziny. Wszystkim smakował.
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 987
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 243
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 987
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 243
Składniki
Żółtka oddzielić od białek. Białka ubić na sztywno. Ser, mleko, żółtka, budyń + proszek do pieczenia pomieszać przy pomocy miksera na wolnych obrotach. Dodać ubite białka i delikatnie połączyć przy pomocy szpatułki. Foremkę ( 23×33) wyłożyć papierem do pieczenia. Przełożyć masę do foremki. Wstawić do nagrzanego do 170 stopni piekarnika. Pieczenie 1, 5 godziny. Wystudzić przy uchylonych drzwiczkach piekarnika. Wyjąć sernik z foremki ( ciepły ) unosząc delikatnie za końce wystającego papieru. Pokroić. Częstować gości i domowników. Smacznego. Sernik można oczywiście oprószyć cukrem pudrem, albo polać sosem malinowym lub innym.
Przepisy Desery
Desery
Keks
Desery
Babka drożdżowa z ciastem parzonym i kakao
Desery
Pascha - przepis Magdy Gessler
Desery
Różana pascha z bakaliami
Keks
Keks to jedno z najprostszych w przygotowaniu ciast. Wystarczy utrzeć ze sobą...
Odsłon: 3
Babka drożdżowa z ciastem parzonym i kakao
Babka drożdżowa z ciastem parzonym i kakao to hit tegorocznej Wielkanocy. Pys...
Odsłon: 25