Do góry

Dodatki Przepis na:

Młoda kapusta do obiadu

Młoda kapusta do obiadu

Autor:

Przepisów i artykułów: 2266 Ocena: 14082

Dodano:

Odsłon: 5041

Aromatyczna i smaczna kapusta do drugiego dania.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Kapustę oczyścić, poszatkować i ugotować na pół miękko i odstawić. Cebulę obrać, drobno posiekać i przysmażyć na maśle, dodać śmietanę, ziele angielskie, liść laurowy i kminek. Dusić przez 25 minut bardzo powali na wolnym ogniu (nie zagotować), dodać kapustę z koncentratem. Doprawić Vegetą do smaku i dusić następne 25 minut także na wolnym ogniu- stale mieszając. Podawać na ciepło do obiadu.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń