Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od dziecka zajadałam się ogórkami pod różną postacią: surowymi, często prosto z krzaka, małosolnymi oraz kiszonymi, dlatego każdego roku z niecierpliwością czekam, aż pojawią się one w pobliskim warzywniaku lub później w ogródku mamy. Dziś zapraszam Was na małosolne w moim wydaniu, polecam :)
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 158
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 352
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1525
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26157
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 158
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 352
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1525
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26157
Składniki
Ogórki umyć, włożyć do słoika, dodać pokrojone ząbki czosnku i umyte gałązki kopru. Zasypać solą i zalać wrzątkiem tak, aby zakryło wszystkie ogórki.
Zakręcić, przewrócić do góry dnem, potrząsnąć, żeby sól się rozpuściła. Po 1-2 dniach ogórki są gotowe do spożycia.