Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki z ciekawym nadzieniem powinny zadowolić wszystkich łasuchów ;)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326244
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12035
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16690
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5397
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326244
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12035
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16690
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5397
Składniki
Orzeszki pokroić na drobniejsze części i uprażyć. Serek mascarpone połączyć z cukrem pudrem. Jaja ubić z cukrem, następnie dodać pozostałe składniki i połączyć.
Naleśniki smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor, po czym jeszcze ciepłe najpierw smarujemy masłem orzechowym, następnie mascarpone. Całość posypujemy orzeszkami i naleśnika zwijamy w rulon.
Podajemy ciepłe, pokrojone na mniejsze kawałki. Smacznego!