Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
OGÓRKI UKISZONE Z 4 LIŚCIAMI MAJĄ CIEKAWY SMAK.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 285
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1402
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 281
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1000
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 285
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1402
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 281
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1000
Składniki
WODĘ ZAGOTOWAĆ Z SOLĄ.
W SŁOIKACH UKŁADAĆ CIASNO OGÓRKI,DOŁOŻYĆ LIŚCIE I CZOSNEK.ZALAĆ CIEPŁĄ ZALEWĄ.