Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gałązka selera nadaje im charakterystyczny smak i aromat. Wspaniałe na przystawkę, a także jako dodatek do dań obiadowych.
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 14875
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2894
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3456
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 14875
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2894
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3456
Składniki
Ogórki obrać i pokroić na cienkie paski. Zasypać solą i odstawić na 15 minut.
Marchew i cebulę obrać i pokroić w krążki.Powkładać na dno słoików.Następnie powkładać ogórki i gałązkę selera.
Składniki na zalewę zagotować i zalać nią ogórki. Słoiki pasteryzować przez 5 minut, wyjąć i odwrócić do góry dnem. SMACZNEGO!