Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SAŁATKA DLA TYCH,KTÓRZ LUBIĄ SPECYFICZNY SMAK CURRY
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1404
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 303
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1024
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1404
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 303
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1024
Składniki
OGÓRKI OBRAĆ,POSZATKOWAĆ ,POSOLIĆ ,DODAĆ CEBULĘ I ODSTAWIĆ NA GODZINĘ.
DODAĆ POZOSTAŁE PRZYPRAWY,ODSTAWIC NA PARĘ GODZIN ABY WSZYSTKO PRZESZŁO PRZYPRAWĄ.
PO TYM CZASIE JEŚLI BĘDZIE POTRZEBA DOPRAWIĆ SOLĄ BĄDŹ CUKREM WEDŁUG UZNANIA.
SAŁATKĘ PRZEŁOŻYĆ DO SŁOIKÓW,PASTERYZOWAĆ OKOŁO 15 MINUT.