Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2611
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2611
Składniki
Pisząc płyn z malin, mam na myśli coś w rodzaju kompotu o intensywnym kolorze. Może być posłodzony. Wykonanie; Śmietankę i mleko umieścić w jednym garnku i wstawić na mały ogień. Dodać cukry. Do zimnego płynu malinowego wsypać żelatynę. Niech pęcznieje. Jeżeli na brzegach garnka z gotującą się Śmietanką i mlekiem pojawią się małe pęcherzyki, należy zdjąć z ognia i wlać sok z malin z żelatyną. Mieszać, aż do rozpuszczenia się żelatyny. Wlać do foremek i odstawić w chłodne miejsce.