Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie pasuje do świeżo upieczonego, domowego chleba.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1834
Polecam, pychota.
Odsłon: 607
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 504
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1834
Polecam, pychota.
Odsłon: 607
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 504
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Wystudzić i obrać ze skorupek. Następnie drobno je posiekać i wrzucić do miseczki. Ementaler zetrzeć na tarce o małych oczkach ( ja użyłam tarki do parmezanu) i dodać do jajek. Szczypiorek umyć i drobno posiekać, dodać do pozostałych składników. Na koniec dodać majonez, sól, pieprz i całość dokładnie wymieszać.