Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka

Autor:

Przepisów i artykułów: 12 Ocena: 272

Dodano:

Odsłon: 84144

Bardzo lubię wszelkiego rodzaju pasty do chleba. Także te rybne. Jednak sklepowe, mimo iż bywają smaczne, zawierają dużo chemii i właściwie ciężko określić co tam tak naprawdę można w nich znaleźć... Dlatego nie ma to jak własnoręcznie przygotowana domowa pasta. Tym razem z tuńczyka, którego bardzo lubię. Oczywiście z dodatkiem jajka, odrobiną białego sera i innymi dodatkami.
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Jajka obrać, rozgnieść widelcem na talerzu.
    W osobnym naczyniu zmielić pozostałe składniki na jednolitą masę (tuńczyka należy odlać z zalewy, można ewentualnie dodać jej dwie łyżki). Na koniec dodać rozgniecione jajka i wymieszać. I gotowe!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

aga198009 05 grudnia 2014 a mnie sie podoba, szybki i prosty i napewno go wyprobuję !!!

25 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

missbetty 05 grudnia 2014 Autorka pisze: "Bardzo lubię wszelkiego rodzaju pasty do chleba. Także te rybne. Jednak sklepowe, mimo iż bywają smaczne, zawierają dużo chemii i właściwie ciężko określić co tam tak naprawdę można w nich znaleźć.."
Po czym jako glowny skladnik podaje: "Tuńczyk w zalewie własnej, 2 puszki"

Bez komentarza, zas sam przepis - coz w nim wyjatkowego?
Odpowiedzi: 2 ▼

18 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń