Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię wszelkiego rodzaju pasty do chleba. Także te rybne. Jednak sklepowe, mimo iż bywają smaczne, zawierają dużo chemii i właściwie ciężko określić co tam tak naprawdę można w nich znaleźć... Dlatego nie ma to jak własnoręcznie przygotowana domowa pasta. Tym razem z tuńczyka, którego bardzo lubię. Oczywiście z dodatkiem jajka, odrobiną białego sera i innymi dodatkami.
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 553
Polecam.
Odsłon: 217
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 474
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 45
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 553
Polecam.
Odsłon: 217
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 474
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 45
Składniki
Jajka obrać, rozgnieść widelcem na talerzu. W osobnym naczyniu zmielić pozostałe składniki na jednolitą masę (tuńczyka należy odlać z zalewy, można ewentualnie dodać jej dwie łyżki). Na koniec dodać rozgniecione jajka i wymieszać. I gotowe!