Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z tuńczyka- lekka i wyrazista

Pasta z tuńczyka- lekka i wyrazista

Autor:

Przepisów i artykułów: 56 Ocena: 2663

Dodano:

Odsłon: 13171

Szybka i prosta w przygotowaniu pasta na kanapkę, lekko zaostrzona i o wyrazistym smaku. Polecam zwłaszcza osobom dbającym o linię:)

Składniki

  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 2 średnie ogórki konserwowe
  • 1 mała cebula
  • 4-5 łyżek posiekanego szczypiorku
  • 2 łyżki majonezu light (lub jogurtu naturalnego czy serka homogenizowanego)
  • 2 łyżeczki musztardy kremskiej
  • sól i pieprz do smaku
3-4 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Ogórka i cebulę pokroiłam w drobną kosteczkę, szczypiorek posiekałam. Wszystkie składniki wymieszałam, doprawiłam solą i pieprzem, e voila:)

    Szybka, sycąca i bardzo smaczna pasta, polecam:)

    No i witam wszystkich po urlopie!:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

jagoda114 11 lipca 2013 Bardzo lubię tuńczyka i chętnie wypróbuję Twój przepis:)

7 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń