Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet wyszedł bardzo delikatny,smaczny i dietetyczny.Bardzo polecam:)
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 105
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4089
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 155
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 105
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4089
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 155
Składniki
Umytą nóżkę ugotować z dodatkiem warzyw,ziela i liści laurowych. Pod koniec wrzucić oczyszczoną i umytą wątróbkę i pogotować 10 min. Wszystkie warzywa jak i mięso wyjąć,wystudzić i zmielić.Bułkę namoczyć w rosole,odcisnąć i również zmielić.Dodać żółtka,a z białek ubić pianę. Doprawić do smaku solą,pieprzem ,gałką i imbirem.Delikatnie wymieszać. Foremkę (u mnie aluminiowa jednorazówka) posmarować i posypać tartą bułką. Masę wyłożyć do foremki,wyrównać i piec około 60min w 190st. Smacznego życzę!