Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę mniej tłuszczowe, niż klasyczne pesto. I zabielone. Serkiem. A z czego? Z polskich, zielonych świeżynek - na wskroś aromatycznych. Z orzeźwieniem od mięty i małym kopem od czosnku :) Kwintesencja zieloności sezonowej!
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 183
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 269
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 368
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 183
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 269
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 368
Składniki
Zioła myję i osuszam. Wszystkie składniki /pozostawiam tylko 1 łyżkę oleju/ umieszczam w kielichu miksera i miksuję do rozdrobnienia, połączenia, uzyskania masy o jednorodnej konsystencji. Po przełożeniu pesto do słoików, polewam lekko olejem, dzięki czemu dłużej zachowa żywotność w lodówce. I gotowe! Super do kasz, makaronów, ziemniaków, kanapek... I