Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki z młodej kapusty
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1491
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1382
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 277
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1491
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1382
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 277
Składniki
-Kapustę myjemy pod bieżącą wodą. -Drobno kroimy i odstawiamy. -Do osobnej miski dodajemy jajka, mąki śmietanę - mieszamy. Ciasto doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy ser i koperek i ponownie mieszamy. -Tak przygotowane ciasto łączymy z kapustą. Wszystko razem mieszamy do połączenia składników. -Placuszki smażymy na rozgrzanym oleju, na średnim ogniu przez kilka minut z każdej strony.