Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam pomidory, kocham awokado. Postanowiłam połączyć te dwa produkty w jednym daniu, a raczej przystawce.
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 232
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 45
Letni obiad bez tego dodatku nie istnieje! Ta uniwersalna przekąska to obowią...
Odsłon: 911
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 50
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 232
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 45
Letni obiad bez tego dodatku nie istnieje! Ta uniwersalna przekąska to obowią...
Odsłon: 911
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 50
Składniki
Pomidory umyć, z każdego ściąć czapeczkę, wydrążyć środki. Część wydrążonego miąższu posiekać, dodamy go do farszu. Awokado obrać, pokroić w drobną kostkę, skropić sokiem z cytryny, aby nie ściemniało. Dodać posiekany miąższ z pomidora, cebule pokrojoną w drobną kosteczkę oraz zmiażdżony ząbek czosnku. Farsz wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem. Tak przygotowanym farszem wypełniać pomidory. Na końcu nałożyć czapeczki.
Smacznego.