Do góry

Przekąski Przepis na:

przekąska z ciasta francuskiego

przekąska z ciasta francuskiego

Autor:

Przepisów i artykułów: 304 Ocena: 4123

Dodano:

Odsłon: 3736

doskonale sprawdza się na imprezach

Składniki

  • gotowe ciasto francuskie 1 opak
  • szynka konserwowa w plastrach
  • ser żółty w plastrach
  • ketchup
  • oregano
5-6 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. 1. rozwinąć płat ciasta, posmarować cieniutko ketchupem, posypać oregano, rozłożyć plastry wędliny, na to żółty ser, zwinąć wzdłuż dłuższego brzegu, pokroić na 1-1,5 cm plastry,
    2. roladki ułożyć na blasze w odstępach, piec ok 20 min w 190 st,



    smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń