Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam ,dietetycznie i smacznie:)
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9971
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8994
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6370
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9971
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8994
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6370
Składniki
Cebulę ugotować i zblendować,dolać 1,5l wody,ziele angielskie,liście laurowe i zagotować. Doprawić do smaku solą,pieprzem i cukrem. Wrzucić plasterek cytryny oraz 2 łyżki sokuz cytryny. Na gotującą cebulę dać poporcjowanego pstrąga. Gotować około 15min. Po tym czasie wyjąć rybę oraz cytrynę ,ziele i liście. Wywar jeszcze raz doprawić do smaku,ma być lekko słodkawy,wsypać żelatynę 50g ,zagotować. Na półmisku ułożyć rybę i zalać wywarem.
Smacznego życzę!