Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna tarta z mnostwem warzyw
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 819
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8184
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13054
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 391
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 133
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2249
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 819
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8184
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13054
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 391
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 133
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2249
Składniki
Piekarnik rozgrzac do tem 200stC. Wszystkie warzywa procz cebulki, szpinaku i pomidorkow podsmazyc na oleju lub podpiec w piekarniku. Nastepnie wymieszac z serem feta, cebulka, szpinakiem i pomidorkami. Kruche ciasto wylozyc do formy, ponakluwac widelcem i podpiec lekko w piekarniku. Po podpieczeniu nalozyc farsz i zalac mikstura z roztrzepanych jajek, smietanki i przypraw . Mozna na wierzch polozyc plasterki mozzarelli. Piec na zloty kolor.( okolo 25min) Po upieczeniu posypac swieza bazylia.