Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna tarta z mnostwem warzyw
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 566
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 718
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 205
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 566
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 718
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 205
Składniki
Piekarnik rozgrzac do tem 200stC. Wszystkie warzywa procz cebulki, szpinaku i pomidorkow podsmazyc na oleju lub podpiec w piekarniku. Nastepnie wymieszac z serem feta, cebulka, szpinakiem i pomidorkami. Kruche ciasto wylozyc do formy, ponakluwac widelcem i podpiec lekko w piekarniku. Po podpieczeniu nalozyc farsz i zalac mikstura z roztrzepanych jajek, smietanki i przypraw . Mozna na wierzch polozyc plasterki mozzarelli. Piec na zloty kolor.( okolo 25min) Po upieczeniu posypac swieza bazylia.