Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla smakoszy co lubią pikantne dania, również zachwycą roladki smakoszy o łagodnym smaku, po prostu proszę dodać mniej sosu chili.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28513
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2172
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28513
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2172
Składniki
1. Fileta kroimy w plastry, rozbijamy tłuczkiem 2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Smarujemy sosem.
4. Układamy po plasterku sera.
5. Następnie układamy salami.
6.Zwijamy w roladki.
7.Zawijamy w boczek.
8.Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
9.Zapiekamy 30 minut w 180˚C. . 10.Roladki gotowe. 11.Smacznego.