Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo śliwkowa. ugotowana na soku jabłkowym.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 202
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 922
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1818
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3459
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27325
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 202
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 922
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1818
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3459
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27325
Składniki
Płatki, siemię i 1,5 łyżki goji zalewam sokiem jabłkowym i przyprawiam. Dodaję masło. Zagotowuję. Zmniejszam moc palnika i gotuję kilka minut, do momentu uzyskania kleistej, gęstej paćki. Śliwki kroję na drobne kawałki. Skrapiam sokiem z cytryny i mieszam z miodem. Owsiankę przelewam do podgrzanej miski. Nakładam śliwkę, posypuję resztą goji i orzechami.