Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna i aromatyczna. Propozycja na obiad czy wykwintną kolację.
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1312
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24917
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 99
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1312
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24917
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 99
Składniki
Rybę podziel na mniejsze porcje. Z każdej strony posyp solą i pieprzem cytrynowym. Z cytryny wyciśnij sok. Połącz z winem. Dodajemy szczyptę cukru. Na dno naczynia żaroodpornego wyłóż rybę. Zalej winem. Drugą cytrynę pokrój w półplasterki, ułóż między kawałki ryby. Orzechy posiekaj. Czosnek przeciśnij przez praskę. Bułkę wymieszaj z orzechami, czosnkiem i ziołami. Posól i popieprz do smaku. Posyp wierzch ryby. Posyp wiórkami masła. Piecze przez pół godziny w 180 stopniach C.