Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna i aromatyczna. Propozycja na obiad czy wykwintną kolację.
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 108
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 439
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32609
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 76
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 105
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 108
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 439
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32609
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 76
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 105
Składniki
Rybę podziel na mniejsze porcje. Z każdej strony posyp solą i pieprzem cytrynowym. Z cytryny wyciśnij sok. Połącz z winem. Dodajemy szczyptę cukru. Na dno naczynia żaroodpornego wyłóż rybę. Zalej winem. Drugą cytrynę pokrój w półplasterki, ułóż między kawałki ryby. Orzechy posiekaj. Czosnek przeciśnij przez praskę. Bułkę wymieszaj z orzechami, czosnkiem i ziołami. Posól i popieprz do smaku. Posyp wierzch ryby. Posyp wiórkami masła. Piecze przez pół godziny w 180 stopniach C.