Do góry

Przekąski Przepis na:

Rydze smażone na maśle.

Rydze smażone na maśle.

Autor: olina102

Przepisów i artykułów: 25 Ocena: 337

Dodano: 02.10.2011

Odsłon: 17821

Zbierane na wydmach nad morzem.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Na patelni rozpuść masło. Umyte rydze podsmaż na nim. Na koniec posól..

  2. Pyszności.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kuchcik2 02 października 2011 Moje ukochane grzyby! Coraz o nie trudniej, a do nadmorskich wydm daleko............ Zazdroszczę Ci!!!!!!!!!!!!!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

irma 02 października 2011 Potwierdzam, wspaniały , niepowtarzalny smak. Szkoda, że coraz rzadziej można je znaleźć.5

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

babciaaneczka 02 października 2011 Coś pysznego, dla mnie czasy dzieciństwa.
Tylko te wydmy tak daleko. Pozdrawiam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

babciaaneczka 02 października 2011 Coś pysznego, dla mnie czasy dzieciństwa. br /
Tylko te wydmy tak daleko. Pozdrawiam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń