Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 107
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 189
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 472
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 269
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 107
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 189
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 472
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 269
Składniki
PODGOTOWAĆ KALAFIOR ŻEBY BYŁ NA PÓŁ TWARDY.ODCEDZIĆ,GDY PRZESTYGNIE POKROIĆ W RÓŻYCZKI,DODAĆ PUSZKĘ KUKURYDZY,MAŁĄ CEBULKĘ,PAPRYKĘ CZERWONĄ ,ZIELONĄ W MAŁĄ KOSTECZKĘ ,MOŻE BYĆ TEZ ZIELONY OGÓREK.
DODAĆ 2 ŁYŻKI MAJONEZU,SÓL,PIEPRZ DO SMAKU.NAJLEPSZA SCHŁODZONA.