Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na śniadanie- jajka, ogórki małosolne i koperek. Proste?
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 440
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5155
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3361
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 440
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5155
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3361
Składniki
Jajka ugotować na twardo, pokroić w drobną kostkę. Ogórki małosolne pokroić w kostkę. Koperek opłukać, posiekać. Wszystko połączyć z majonezem, doprawić solą i pieprzem. Lekko schłodzić. Pyszne zarówno jako sałatka jak i w formie pasty na chleb.