Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mizeria z ogórków na zimę - świetna jako surówka do obiadu lub zakąska do kanapek...
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10367
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5968
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12806
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10367
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5968
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12806
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Składniki
Ogórki umyć, obrać i pokroić na plastry (lub zetrzeć na tarce która trze na plastry). Pokrojone ogórki posypać solą i cukrem. Wymieszać.
Cebulę pokroić w plasterki, dodać do ogórków. Zalać octem i olejem. Wymieszać. Na końcu dodać drobno pokrojony koperek. Również zamieszać i odstawić na ok. 30 minut.
Po 30 minutach ogórki zapakować do słoików. Słoiki gotować ok. 10-15 minut.