Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeże i kruche warzywa polane pysznym sosem na basie musztardy francuskiej i oliwy z oliwek. No czy może być jakiś lepszy dodatek do grilla?
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 145
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 298
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1524
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 145
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 298
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1524
Składniki
Warzywa dokładnie myjemy. Sałatę rwiemy na małe kawałki, a ogórki kroimy na plasterki razem ze skórką. Z pomidora pozbywamy się nasion i kroimy w kostkę. Kukurydzę odcedzamy i dorzucamy do warzyw.
Do słoiczka wrzucamy wszystkie składniki na sos. Zakręcamy go i wstrząsamy kilka razy, żeby składniki dokładnie się połączyły. Tak przygotowanym sosem polewamy warzywa i dokładnie wszystko mieszamy. Smacznego ;)