Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszystko w jednej sałatce, twaróg, warzywo i owoce. Sałatka jest bardzo smaczna, zdrowa, pożywna i łatwa do zrobienia.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11886
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16205
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5162
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11886
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16205
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5162
Składniki
Ugotowanie bobu zajmie nam 5 minut. Bób myjemy w zimnej wodzie. Do osolonej, wrzącej wody wsypujemy bób. Gotujemy go około 4 minuty (od momentu ponownego zagotowania wody). Odcedzamy i płuczemy w zimnej wodzie, potem obieramy. W słoiczku przygotowujemy sos, wystarczy wymieszać składniki. Ostygnięty bób przekładamy na talerz, posypujemy pokruszonym twarogiem i posiekaną miętą. Rozkładamy maliny, całość polewamy sosem.