Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszystko w jednej sałatce, twaróg, warzywo i owoce. Sałatka jest bardzo smaczna, zdrowa, pożywna i łatwa do zrobienia.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2656
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2924
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2656
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2924
Składniki
Ugotowanie bobu zajmie nam 5 minut. Bób myjemy w zimnej wodzie. Do osolonej, wrzącej wody wsypujemy bób. Gotujemy go około 4 minuty (od momentu ponownego zagotowania wody). Odcedzamy i płuczemy w zimnej wodzie, potem obieramy. W słoiczku przygotowujemy sos, wystarczy wymieszać składniki. Ostygnięty bób przekładamy na talerz, posypujemy pokruszonym twarogiem i posiekaną miętą. Rozkładamy maliny, całość polewamy sosem.