Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwiczki z kurczaka, pieczarki, makaron w kremowym sosie śmietanowym. Prz...
Odsłon: 75
Przepis na pyszny i zdrowy deser jeżynowy, który ma konsystencję delikatnej p...
Odsłon: 149
Kolejna sałatka pełna wartości świeżych warzyw. Zamknięte słońce w słoikach....
Odsłon: 104
Kopytka z kalafiora są zaskakujące w w smaku. Najlepiej smakują zrumienione n...
Odsłon: 190
Polędwiczki z kurczaka, pieczarki, makaron w kremowym sosie śmietanowym. Prz...
Odsłon: 75
Przepis na pyszny i zdrowy deser jeżynowy, który ma konsystencję delikatnej p...
Odsłon: 149
Kolejna sałatka pełna wartości świeżych warzyw. Zamknięte słońce w słoikach....
Odsłon: 104
Kopytka z kalafiora są zaskakujące w w smaku. Najlepiej smakują zrumienione n...
Odsłon: 190
Składniki
Porcja dla dwóch osób. Jajka gotujemy na twardo, roszponkę płuczemy i osuszamy. Plastry sera kroimy w jedno centymetrowe paski. Na sos mieszamy majonez z musztardą, lekko doprawiamy solą i pieprzem. Na przygotowanych talerzach rozsmarowujemy pasek z sosu i rozkładamy roszponkę. Następnie nakładamy ćwiartki jajek, paski sera i pokrojone ząbki czosnku. Na jajka wykładamy resztę sosu, całość posypujemy czarnuszką.