Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 20
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 64
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11524
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 185
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 20
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 64
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11524
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 185
Składniki
Porcja dla dwóch osób. Jajka gotujemy na twardo, roszponkę płuczemy i osuszamy. Plastry sera kroimy w jedno centymetrowe paski. Na sos mieszamy majonez z musztardą, lekko doprawiamy solą i pieprzem. Na przygotowanych talerzach rozsmarowujemy pasek z sosu i rozkładamy roszponkę. Następnie nakładamy ćwiartki jajek, paski sera i pokrojone ząbki czosnku. Na jajka wykładamy resztę sosu, całość posypujemy czarnuszką.