Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekka i smaczna :) w sam raz na kolację
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 165
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 776
Polecam. Cytryna i kolendra to dobre dodatki do śledzi.
Odsłon: 227
Ciasteczka te przygotowałam z przepisu Kulinarneprzygody oto link do przepisu...
Odsłon: 116
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 165
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 776
Polecam. Cytryna i kolendra to dobre dodatki do śledzi.
Odsłon: 227
Ciasteczka te przygotowałam z przepisu Kulinarneprzygody oto link do przepisu...
Odsłon: 116
Składniki
Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu w wodzie z dodatkiem kucharka. Po ugotowaniu odcedzamy.
Paprykę marynowana kroimy w długie kawałki. Ogórka kroimy w kostkę . Bakłażana myjemy i kroimy w plasterki solimy i odstawiamy . Po ok 20 min myjemy go osuszamy i grillujemy na patelni . Następnie kroimy go w paski.
Wszystkie składniki dajemy do zimnej kaszy . Dodajemy posiekany szczypior. Kropimy oliwą wymieszaną z sola i wyciśniętym czosnkiem . Doprawiamy pieprzem .