Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Postanowiłam ją przyszykować jako dodatek do niedzielnego obiadu. Sałatka wyszła smaczna, na pewno warta powtórzenia.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5244
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 816
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11654
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5040
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1284
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5244
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 816
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11654
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5040
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1284
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Studzimy, obieramy i drobno kroimy. Por kroimy w cienkie krążki, cebulę siekamy w pióra, kukurydzę odsączamy z zalewy, natomiast ser ścieramy na tarce o grubych oczkach. Wszystko razem mieszamy, dodając majonez. Przyprawiamy solą i pieprzem, ewentualnie dodajemy musztardę. Odstawiamy na kilka godzin do lodówki, by smaki się przegryzły.