Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 182
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 52
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1121
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 391
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 182
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 52
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1121
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 391
Składniki
Śledzie namoczyć. Cebulę obrać i sparzyć. Śledzie odsączyć pokroić w paseczki, skropić sokiem z cytryny i zostawić na ok. 15 minut. Śledzie przełożyć do miseczki, dodać cebulę, zioła, zalać olejem i wymieszać. Przełożyć do słoika i odstawić do lodówki. Smacznego