Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie co nieco z ciasta francuskiego o smaku pizzy
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
Składniki
pieczarki ser zetrzeć na tarce dodać pokrojoną szynkę i kawałek pokrojonej papryki zioła prowansalskie jajko mąkę sól pieprz do smaku .Wszystkie składniki dobrze wymieszać rozsmarować na cieście francuskim zwinąć w roladę kroić na paski i piec na złoty kolor