Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1632
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 853
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1632
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 853
Składniki
Grzyby oczyścić ,umyć i ugotować do miękkości w osolonym wrzątku. Odcedzić. Przestudzone grzyby drobno pokroić. Słoninę zemleć w maszynce i wytopić na patelni. Dodać obraną i posiekaną cebulę ,a gdy stanie się szklista ,dorzucić grzyby. Smażyć ,aż skwarki ze słoniny staną się złociste. Ostudzić i przelać do naczynia. Wstawić do lodówki.