Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjny sos do wedzonego lososia z pumperniklem!
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 54
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 129
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 382
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 248
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 54
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 129
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 382
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 248
Składniki
Mieszamy razem musztardy, cukier, zoltko, ocet winny. Gdy wszystkie skladniki dobrze sie polacza dodajemy powoli olej, delej ucierajac do momentu az sos jest delikatny i puszysty.Doprawiamy sola, pieprzem i wszypujemy koperek.Smacznego!