Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka jest chrupiąca i przyjemnie orzeźwiająca. Imbir leczy migrenę i trzyma w ryzach cholesterol, zwiększa koncentrację i ułatwia trawienie. Orzeźwienie mięty, soczystość jabłka, rozgrzewanie imbiru.
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 202
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 51
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 357
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 35
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 202
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 51
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 357
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 35
Składniki
Ogórki obierz i pokrój w drobną kostkę, posyp odrobiną soli. Jabłka obierz, pokrój w drobną kostkę i skrop sokiem z cytryny. Imbir oskrob i posiekaj. Liście sałaty umyj, porwij w drobne kawałki, listki mięty posiekaj. Wszystko razem dobrze wymieszaj. Sos. Jogurt naturalny połącz z szczyptą cukru, soli i posiekanym koperkiem. Sos delikatnie połącz z surówką i odstaw na 10 minut.