Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka jest chrupiąca i przyjemnie orzeźwiająca. Imbir leczy migrenę i trzyma w ryzach cholesterol, zwiększa koncentrację i ułatwia trawienie. Orzeźwienie mięty, soczystość jabłka, rozgrzewanie imbiru.
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 168
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 393
To ciasto na pierogi jest wyjątkowo miękkie, elastyczne i delikatne, dzięki c...
Odsłon: 236
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 168
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 393
To ciasto na pierogi jest wyjątkowo miękkie, elastyczne i delikatne, dzięki c...
Odsłon: 236
Składniki
Ogórki obierz i pokrój w drobną kostkę, posyp odrobiną soli. Jabłka obierz, pokrój w drobną kostkę i skrop sokiem z cytryny. Imbir oskrob i posiekaj. Liście sałaty umyj, porwij w drobne kawałki, listki mięty posiekaj. Wszystko razem dobrze wymieszaj. Sos. Jogurt naturalny połącz z szczyptą cukru, soli i posiekanym koperkiem. Sos delikatnie połącz z surówką i odstaw na 10 minut.