Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowne orzeźwienie. Idealna na letnio wiosenne wyprawy górskie , pikniki i plażę.
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1772
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 264
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 270
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1772
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 264
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 270
Składniki
Sok z cytryny wymieszaj z cukrem, solą i oliwą. Można dodać odrobinę suszonego tymianku. Liście rukoli opłucz, osusz i porwij na mniejsze kawałki. Umyte jabłko i ogórki pokrój w drobną kostkę. Miętę i szczypiorek lekko posiekaj. Wymieszaj wszystkie składniki , na 5 minut przed podaniem polej sosem.