Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowne orzeźwienie. Idealna na letnio wiosenne wyprawy górskie , pikniki i plażę.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5212
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 793
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11604
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5020
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1261
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5212
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 793
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11604
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5020
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1261
Składniki
Sok z cytryny wymieszaj z cukrem, solą i oliwą. Można dodać odrobinę suszonego tymianku. Liście rukoli opłucz, osusz i porwij na mniejsze kawałki. Umyte jabłko i ogórki pokrój w drobną kostkę. Miętę i szczypiorek lekko posiekaj. Wymieszaj wszystkie składniki , na 5 minut przed podaniem polej sosem.