Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowne orzeźwienie. Idealna na letnio wiosenne wyprawy górskie , pikniki i plażę.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 290
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 290
Składniki
Sok z cytryny wymieszaj z cukrem, solą i oliwą. Można dodać odrobinę suszonego tymianku. Liście rukoli opłucz, osusz i porwij na mniejsze kawałki. Umyte jabłko i ogórki pokrój w drobną kostkę. Miętę i szczypiorek lekko posiekaj. Wymieszaj wszystkie składniki , na 5 minut przed podaniem polej sosem.