Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak jakoś jesiennie nas naszło. Ostry w smaku por plus słodka dojrzała gruszka czego chcieć więcej. Mogłabym jeść ją non stop.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5372
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34498
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2150
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113815
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5372
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34498
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2150
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113815
Składniki
Pora i gruszki myjemy. Pora kroimy w cienkie półplasterki, gruszki ścieramy na tarce o grubych oczkach. Pora i gruszki mieszamy w misce, skrapiamy sokiem cytryny, dodajemy cukier. Doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy majonez i jogurt. Dokładnie mieszamy. Gotowe.