Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak jakoś jesiennie nas naszło. Ostry w smaku por plus słodka dojrzała gruszka czego chcieć więcej. Mogłabym jeść ją non stop.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22134
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 49
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 79
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 211
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22134
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 49
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 79
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 211
Składniki
Pora i gruszki myjemy. Pora kroimy w cienkie półplasterki, gruszki ścieramy na tarce o grubych oczkach. Pora i gruszki mieszamy w misce, skrapiamy sokiem cytryny, dodajemy cukier. Doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy majonez i jogurt. Dokładnie mieszamy. Gotowe.