Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1360
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 3015
Polecam, pychota.
Odsłon: 174
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1360
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 3015
Polecam, pychota.
Odsłon: 174
Składniki
Sałatę oczyścić z wierzchnich uszkodzonych liści,umyć,odsączyć i porwać na małe kawałki.Czosnek przecisnąć przez praskę i dodać do kefiru,następnie wymieszać kefir z serkiem,posolić i tak przygotowany sos odstawić.
Jajka ugotować na twardo.Rzodkiewki umyć i pokroić w plasterki.Koperek posiekać.
Do salaterki włożyć sałatę a na nią plasterki rzodkiewek.Posypać koperkiem i polać przygotowanym sosem.Na wierzchu udekorować posiekanymi jajkami.