Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 184
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1068
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 65
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 184
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1068
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 65
Składniki
Sałatę oczyścić z wierzchnich uszkodzonych liści,umyć,odsączyć i porwać na małe kawałki.Czosnek przecisnąć przez praskę i dodać do kefiru,następnie wymieszać kefir z serkiem,posolić i tak przygotowany sos odstawić.
Jajka ugotować na twardo.Rzodkiewki umyć i pokroić w plasterki.Koperek posiekać.
Do salaterki włożyć sałatę a na nią plasterki rzodkiewek.Posypać koperkiem i polać przygotowanym sosem.Na wierzchu udekorować posiekanymi jajkami.