Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy raz zasuszyłam pieczarki i powiem tak,zupka ma inny smak .jest to smak podobny do leśnych suszonych grzybków. Więc jeśli nie mamy tych leśnych zasuszonych,polecam ususzyć pieczarki ,do bigosu,na pierogi czy uszka..wigilijne:)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1596
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232011
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5085
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1596
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232011
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5085
Składniki
Pieczarek nie myjemy ,oczyścić z ciemnych stron i pokroić w plasterki około 1-1,5 cm Rozłożyć na pojemnikach suszarki i suszyć do całkowitego ich wysuszenia. Bardzo polecam ,zapach ich przypomina leśne grzyby ,smak w zupie zupełnie inny,dalej nie sprawdzałam,sądzę ,że nie pożałuję eksperymentu:)