Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy raz zasuszyłam pieczarki i powiem tak,zupka ma inny smak .jest to smak podobny do leśnych suszonych grzybków. Więc jeśli nie mamy tych leśnych zasuszonych,polecam ususzyć pieczarki ,do bigosu,na pierogi czy uszka..wigilijne:)
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4065
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 163
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4065
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 163
Składniki
Pieczarek nie myjemy ,oczyścić z ciemnych stron i pokroić w plasterki około 1-1,5 cm Rozłożyć na pojemnikach suszarki i suszyć do całkowitego ich wysuszenia. Bardzo polecam ,zapach ich przypomina leśne grzyby ,smak w zupie zupełnie inny,dalej nie sprawdzałam,sądzę ,że nie pożałuję eksperymentu:)