Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne pulpeciki na obiad.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 259
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25204
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 259
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25204
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć w soku jabłkowym, odcisnąć i wymieszać z mielonym mięsem. Korniszony i jabłko drobno posiekać, dodać do mięsa razem z jajkiem, wódką, rukolą i przyprawami do smaku. Następnie dokładnie wymieszać masę , formować pulpeciki i układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Włożyć do nagrzanego piekarnika 220 stopni i piec przez 25 minut na rumiano.