Do góry

Przekąski Przepis na:

Tofu

Tofu

Autor:

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 7

Dodano:

Odsłon: 748

Tofu jako zamiennik mięsa, czasami i to jest potrzebne. Podaję tak przygotowane tofu w sałatkach oraz z warzywami z patelni.

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Tofu odcedzić, pokroić w kostkę 1 cm. Z reszty składników robimy marynatę i łączymy z tofu. Schładzamy w lodówce od 12-24 godzin. Dusimy na patelni z pieczarkami ok 20 min. Przepis trochę zmodyfikowałam, korzystałam z książki, Carolyn Humphries, pt: " 1000 klasycznych potraw SZYBKICH I PROSTYCH."

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń