Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i orzeźwiający torcik na upalne dni
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3599
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 460
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 185
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5592
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1155
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 466
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3599
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 460
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 185
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5592
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1155
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 466
Składniki
Galaretki rozpuścić w 500ml gorącej wody, ostudzić.
Wiórki połączyć z kefirem i pozostawić na 30 minut.
Śmietanę ubić z cukrem na sztywno.
Wiórki połączyć z galaretką i śmietaną.
W tortownicy ułożyć biszkopty. Na biszkopty wyłożyć masę i wstawić do lodówki, żeby masa dobrze zastygła.