Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tort z sercem"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 23
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1194
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 58
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 23
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1194
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 58
Składniki
Białka ubij. Dodaj cukier, żółtka, mąkę, resztę składników. Wylej do formy. Piecz 40 minut w 160°C.
Przygotuj masę karpatkową. Przygotuj masę cappuccino. Zagotuj mleko, dodaj cappuccino, schłodź. Dodaj resztę składników, zmiksuj.
Udekoruj tort masami, ułóż owoce. Udekoruj czekoladami.
CZAS: około 2 godziny
<strong>Pani Anna Gałach mieszka w Mszczonowie</strong>Źródło: Dobry Tydzień