Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeże warzywa w formie lekkich sajgonek i pasta z pysznego bobu :)
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 555
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 680
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 179
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 555
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 680
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 179
Składniki
Bób ugotować, a następnie lekko rozgnieść widelcem z dodatkiem sosu sojowego.
Dynię, cukinię i kalarepę pokroić w słupki, oprószyć przyprawami i ugrillować w piekarniku (180stopni/20minut).
Sezam lekko uprażyć na suchej patelni teflonowej.
Papier ryżowy namoczyć, a następnie nałożyć pastę z bobu, sałatę i grillowane warzywa- zawinąć.
Gotowe sajgonki posypać uprażonym sezamem i gotowe!