Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeże warzywa w formie lekkich sajgonek i pasta z pysznego bobu :)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5205
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 784
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11590
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5013
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1257
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5205
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 784
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11590
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5013
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1257
Składniki
Bób ugotować, a następnie lekko rozgnieść widelcem z dodatkiem sosu sojowego.
Dynię, cukinię i kalarepę pokroić w słupki, oprószyć przyprawami i ugrillować w piekarniku (180stopni/20minut).
Sezam lekko uprażyć na suchej patelni teflonowej.
Papier ryżowy namoczyć, a następnie nałożyć pastę z bobu, sałatę i grillowane warzywa- zawinąć.
Gotowe sajgonki posypać uprażonym sezamem i gotowe!